Saturday, May 14, 2011

apa khabar?

Assalamualaikum w.b.t :)

Hey korg, yan ade exam. Cehh mcm korg xde la an?! Haha. At least exam korg ta melebihi 10 subjects an? Yan ni subject smpai 11 you know. --'
Ok, hari ni kte je na study an. Ta bkk2 pon bku bio. Aiyhhh kono jela. Tu la manusia an. PEMALAS!

Ok, mlm nnt bru na start study "kot". HAHA . Eh, hang pi scroll ke bwh tgk cek pnye fb badge tu. Ramai beno yg nanye npe mke dh jdi hulk. Muehehe. Tu la ble study last minute la an, smue bnde na msk dlm pale hotak ni sbb tu jdi hijau tu 1 bdn cekq. *meniru gaya http://belogzt.blogspot.com pnye post jgn mrh ye :)

Yan hrp result kali ni manaik la drpd result bln April tu an except Physics yg confirm dh tau menurun drpd 47% ke 0-46% itu sudh psti! --' *tiada keyakinan langsung

Ape2 pon, cerita MARIMAR pasti takkan skip except hri khamis haritu T___T . nk kne tgk online la episode yg tu. Tu la, balqis tknk tgkkn. sabor je la.

Ok, pape hal pon, good luck korg for your mid year exam okeyh



Tu diaaaa. Buncitkah aku? Ni ha tgh menyuap ice cream tu mam cokolat Beryl's .


Location: kilang cokolat Beryl's di Serdang

2 comments:

OH ZT said...

hahaha takleh blaa. Foinally, update pun blogg wohh.

yan said...

wohhh stlh skian lme kan. terharu :')