Monday, April 25, 2011

PENAT MACAM LARI 5 JAM!

Assalamualaikum kwn2.
Harini tercatat dalam sejarah SMKBBB buat fotografi untutk kali ke-aaa ntah aku pon ta tau. Yg seronoknye kali ni, kls 4MURNI iaitu kls aku, buat btl2 first photo. Ngeh3 krenye kami untung sbb kls prtme yg buat and time tu sjk je. Mtahri ta naik ke kple lgi :)) .

Ok, bkn nk cenghita psl kls aku. Nk cerita psl kls lain. Macam tahik je tau. Sakit hati je aku adjust2 dorg especially kls form 5 ape ntah. Errr, mcm kambing ko phm tak? Kambing kluar rumah. Mcm tu la. Ngembekkk je tau an. Ha tu la korg. Aku soh mengiring korg tunjuk bontot grrr sbr je r aku -.-

Tapi kn, yg plg best kn, aku ske gle yg buat love tdi time free style hehe. Org tu kte love tu untk aku. I fall in love ewahhhhhh XD .
Ok la, fair ape sbb huda fall in love with someone who is a monitor from form 1 kls pe ntah yg pkai speck yg plg kck tu HAHA. So cute u know. Tp ta dpt lwn cute org wt love tu <3

Tadi time wktu pgi, teacher da sdikn sandwich YANG PEDAS NAK NAK MATI! Gila ape ea? Terangg lgi bersuluh inti sandwich uh ade cili padi wrne HIJAU
Pastu anep blnje air mineral. Ape2 pon, thanks anep :D
Pastu kol 12 ktorg skip kls Bio T__T mmg aku nk ckp nih  
aku rse bersalah skip kls bio :(
 Pastu kol 12.30 ktorg lunch skola blnje agy. Mkn nasi campur la. Ade la ayam sketul and sayur bbrpe jns or kte lain sayur tumis ea? HAHA aku ta tw --'
Ok, then kami smbg pkl 1 time uh pns terik mcm ape smpai lencun bju aku blh buat jus peluh 5 cawan --'
Then da siap2 uh aku na ckp nih. AKU BENCI NAK HANDLE BUDAK2 FORM 1 AND CERTAIN FORM 2. Dorg bkn kmbg dh. Mcm ayam hutan msk bandar jumpa ayam bandar yg ade jambul merah tinggi tu. Aiyhhh, DORANG SUSAH DENGAR CAKAP! Wtv laa. Jnji bnde da siap heee suke gle ^^

To Arief Hafiz, thanks belanja air. Terharu tu :') :D nanti yan blnje plak haha.

kepada pembuat love: buat la lgi haha :P

P/S: asal dgn fb ea? ta blh bukak hmmm :(

1 comment:

h u d a a a said...

Weyyy aku cakap comel je, takdenye fall in love bagai! hahaha XD