Thursday, March 24, 2011

Bola baling vs. Badminton

Assalamualaikum w.b.t kawan :) Sihat? Yan kurang sihat huahua =__=

Tadi ada latihan bola baling and of course la yan datang sebab yan terpilih untuk wakil sekolah kan. Tapi akhirnya yan disingkirkan kerana apa? Maybe...

  1. TAKDA STAMINA!
  2. Pendek?
  3. Lembik -.-
  4. Hitam?
  5. Tak hebat?
  6. Cepat pengsan
  7. Gedik
  8. Terhegeh2 nk tgkp bola
  9. Baling bola ke spe2 ntah tnpa melihat wajah ahli sepasukan
  10. Tidak concentrate
  11. Selalu berbual dgn Aida
  12. Cepat pengsan
  13. Oxygen kurang
  14. Tiada keyakinan diri (cewah!)
  15. Cepat pengsan
Dah cukupla tu. Nak yan letak smpai 100 ke sbbnye? Ok, korg nmpkkn prkataan "CEPAT PENGSAN" smpai ada tiga kali? So mknenye sbb yg plg tepat adalah itu~
Eh kejap . Npe title ada psl badminton? Vs lagi tu kan cewah XD
Ok, yan cme nk ckp yg yan and Aida tlh disingkirkan daripada 14 org pemain bola baling kerana mereka hanya memerlukan 12 orang pemain sahaja . Aida mintak kak syera untuk keluarkan dia and yan dikeluarkan kerana tadi yan pengsan. HAHA gelak banyak2la . Dh tau tkde stamina berangan mcm bole pegang batu kt bulan tu. Paham? Ta paham ye dah! -.-

BADMINTON


Yang psl badminton ni, tadi yan and aida lps main bola baling, kitorg nk msk kls. And setibanya di kelas, Ustazah Normah and ank2 ayamnye tgh berlatih nasyid so kami pn mls la nk kcau an. Then kami lepak de sebelah kelas di mana terdapatnya nama ANI NORAIHAN terpampar di atas lantai yg ditulis menggunakan spray and boleh dipijak2 oleh org. TERIMA KASIH KEPADA ORANG YANG TULIS NAMA AKU TUH KERANA TELAH MEM-FAMOUSKAN AKU GRR!


Nampak tk nama aku tuh? -.-


Sambung cerita. Then kami pn duduk di sblh nme yan tu and tbe2 Aida ajk main badminton. Kami pn main la and kebanyakkannya aida main tipu la =__= Takpe ko aku bls dendam nanti huh! Haha gurau je (:

Lepas main, ape lagi. LEPAKLA! HAHA. Yan, Aida and Fairy ddk kt bgku sblh padang smbl menyksikn manusia2 berkawad kaki hehe~ Then jmpe mira, aten, dinie, eyra and ainal then kami bork2 and dorg bela~ and kami pn menge-share secret2 cewahh and semuanye adlh secreto de amo haha kbai

aida gedik

Di mana ade aida di situ ade yan

di mne ade yan disitu ade aida

ha aida ngde2 sgt ckp hitam so aku dh brightkan light ni err phm? -.-


Kawad Polis and p. islam

Bukti main bola baling

Kawad

Aku tak phm -.-

Motif? Haha aku and aida je tau :)

"SAYA EXCITED NAK BALIK!"

"YEAY! RUMAHKU SYURGAKU :))"

K Daaa~

1 comment:

OH ZT said...

ape yg budak kawad tu buat yan? mcm sujud. wuwuwu