Saturday, January 8, 2011

awak jangan hirau

Gegeng! Saya dah 1 minggu tak bukakcheckupdatemenggedik di blog saya. Rindu sangat lah! Seminggu saya pergi sekolah. Awak, saya masuk kelas Murni lah. Kelas science Islamic. Sebab Arab saya dapat A masa PMR so saya pun dapatlah kelas Arab. Awak, ramai yang nak masuk kelas Amanah. Saya nak join boleh? Sebab saya dengar ada E dalam kelas tu. Sapa E? Oh, itu apekamoi saya jumpa masa form 2 dulu. Hari-hari balik sekolah sama-sama sebab dia balik ikut pintu belakang saya pun sama.

Awak, kelas saya ada 4 orang murid baru. Saya tak pernah bertegur sapa dengan mereka sebab saya malas lah. Sombongkan saya? Memang betul saya sokong :) . Awak, ada sorang budak baru ni handsome la tapi pendiam sangat *kot . Saya tak cakap ape2 cuma cakap handsome je.

Awak, saya sedih sebab kat dalam kelas saya tak duduk sebelah Alya :( . Saya tak nak Alya jadi macam Wani. Wani dah lupakan saya. Dia tak wish birthday saya pun. Dia tak tegur saya di fb. Dia dah lupakan saya sejak masuk jalan 4. Saya dah bukan bestfriend forever dia lagi. Masa birthday saya dulu, saya nangis sebab dia tak wish tapi takpe. Kawan boleh dicari. Kawan saya yang paling setia ialah Balqis. Saya kenal sejak darjah 1 lagi. Dulu kami comel sekarang dah ayu :D

Awak, saya sedih tengok Ainal. Nas pindah Sepang dia dah macam muram je sekarang. Nas cepatlah balik Bangi sian tengok Ainal ni.

Awak, saya ada banyak sangat homework. Saya belum siap nota sejarah and Fizik. Saya takut kena marah dengan cikgu so mulai esok saya kena start buat sampai siap.

Awak, saya sayang awak ;)            

*awak tu blog saya lah :)